ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΠΩΛΗΣΗΣ & ΖΗΤΗΣΗΣ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΩΝ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΚΩΝ ΣΚΑΦΩΝ ΚΑΙ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ

Σας παρέχουμε την δυνατότητα με το e-mail σας και τον κωδικό σας να καταχωρείτε το σκάφος σας ή την ζήτηση σκάφους, καθώς και είδη που έχουν σχέση με την θάλασσα. Επίσης, μπορείτε να ανεβάζετε φωτογραφίες και πληροφορίες, τηλέφωνο, χάρτη της περιοχής που βρίσκεστε, διεύθυνση σελίδας και ότι άλλο χρειάζεται για την πώληση του σκάφου σας. 

Αναζήτηση
Έτος κατασκευής: 
Τιμή: 
Μάρκα Σκάφους: 
 
Besenzoni G 319 Hydraulic crane

Τιμή: 3.800,00 EUR

Hits: 6457

Tavros TY 57

Τιμή: 590.000,00 EUR

Hits: 6536

ΠΩΛΗΣΗ

Τιμή: 2.000,00 EUR

Hits: 356

Catamaran Lagoon 380 for sale

Τιμή: 135.000,00 EUR

Hits: 1674

SEA DOO GTI

Τιμή: 280,00 EUR

Hits: 2727

ΠΩΛΗΣΗ ΙΣΤΙΟΠΛΟΙΚΟΥ ΣΚΑΦΟΥΣ

Τιμή: 23.000,00 EUR

Hits: 2596

Endurance 37 sailboat

Τιμή: 45.000,00 EUR

Hits: 706

Endurance 37 sailboat

Τιμή: 45.000,00 EUR

Hits: 690

Jeanneau Sun Odyssey 42i

Τιμή: 81.500,00 EUR

Hits: 2867

Πωλείται Genoa Dacron

Τιμή: 600,00 EUR

Hits: 2536

 Bavaria 39 Cruiser 2008

Τιμή: 25.000,00 EUR

Hits: 9923

Ο κ.Κουβέλης ανέφερε στην 18η Έκθεση του East Med Yacht Show ότι η φετινή έκθεση, πραγματοποιείται σε μία περίοδο, κατά την οποία καταγράφεται ότι ο θαλάσσιος τουρισμός αποτελεί έναν από τους πλέον δυναμικά εξελισσόμενους κλάδους του τουρισμού στη χώρα μας.

 

Κουβέλης: Ανάπτυξη του θαλάσσιου τουρισμού με σεβασμό στο περιβάλλον

 

Τη συμβολή του θαλάσσιου τουρισμού στην οικονομική ανάπτυξη της χώρας αλλά και την αναγκαιότητα προστασίας και σεβασμού της ναυτικής εργασίας και του θαλάσσιου πλούτου και περιβάλλοντος, επεσήμανε ο υπουργός Ναυτιλίας Φώτης Κουβέλης, μιλώντας στην 18η Έκθεση του East Med Yacht Show που για τέταρτη φορά φέτος πραγματοποιείται στη Μαρίνα Ζέας, από σήμερα Παρασκευή 10 Μαΐου έως τη Δευτέρα 13 Μαΐου στην προβλήτα Α στο λιμάνι του Πειραιά.

Ο κ.Κουβέλης ανέφερε ότι η φετινή έκθεση, πραγματοποιείται σε μία περίοδο, κατά την οποία καταγράφεται ότι ο θαλάσσιος τουρισμός αποτελεί έναν από τους πλέον δυναμικά εξελισσόμενους κλάδους του τουρισμού στη χώρα μας, συμβάλλοντας στο μερίδιο που του αναλογεί στη συνολική ανάπτυξη της ελληνικής τουριστικής βιομηχανίας.

«Η ανάπτυξη αυτή δεν οφείλεται μόνο στην ομορφιά των ελληνικών θαλασσών, των νησιών μας αλλά και όλων των προορισμών, όπου οδηγούν τα τουριστικά σκάφη όσους επισκέπτονται τη χώρα μας και επιλέγουν ένα διαφορετικό μοντέλο τουρισμού» ανέφερε. Ο κ.Κουβέλης δήλωσε ότι η πολιτική του υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής στον συγκεκριμένο τομέα στοχεύει στο να στηρίξει τον κλάδο για την ασφαλή και νόμιμη λειτουργία του αλλά και να τον διευκολύνει με τα πάσης φύσεως γραφειοκρατικά θέματα.

Ανέφερε ότι η εκστρατεία κατά των παράνομων ναυλώσεων τουριστικών σκαφών αναψυχής, η πλήρης αναμόρφωση του θεσμικού πλαισίου, ο εκσυγχρονισμός των διαδικασιών και η μείωση της γραφειοκρατίας με ηλεκτρονικές πλατφόρμες, είναι μερικές μόνο από τις ενέργειες στήριξης του κλάδου.

Πρόσθεσε επίσης ότι η εφαρμογή του Ηλεκτρονικού Μητρώου Σκαφών, που είναι σε πλήρη εξέλιξη από τον Νοέμβριο του 2018, αναμένεται να ολοκληρωθεί ως το 2021.

Το υπουργείο Ναυτιλίας αναλαμβάνει όλες τις πρωτοβουλίες προς τα συναρμόδια υπουργεία, για να προχωρήσουν χωρίς καθυστερήσεις όλες οι διαδικασίες, ενώ στο ηλεκτρονικό μητρώο, όταν θα έχει ολοκληρωθεί, θα πρέπει να έχουν ενταχθεί περί τα 6.000 πλοία, τόνισε ο υπουργός Ναυτιλίας

Αναφερόμενος στην προστασία των εργασιακών δικαιωμάτων των εργαζομένων στα τουριστικά σκάφη, ο κ.Κουβέλης τόνισε ότι το υπουργείο έχει διευκολύνει με πολλούς τρόπους την εξέλιξη των κυβερνητών, καθώς η νομοθεσία της Ευρωπαϊκής Ένωσης επιφέρει συνεχώς αλλαγές.

Επεσήμανε επίσης ότι το υπουργείο Ναυτιλίας δίνει πολύ μεγάλη σημασία σε δύο σημαντικές παραμέτρους. Αν έχεις σκάφος να έχεις και τις απαραίτητες γνώσεις να το κυβερνήσεις και δεύτερον το σκάφος στο οποίο επιβαίνει ο τουρίστας να πληροί όλες τις προδιαγραφές ασφάλειας. Συμπλήρωσε ότι στην κατεύθυνση αυτή, το Λιμενικό Σώμα έχει την εντολή να είναι προσεκτικό στους απαραίτητους ελέγχους.

Σημειώνεται ότι στη φετινή έκθεση συμμετέχουν περισσότερα από 60 σκάφη από όλον τον κόσμο, 40 περίπτερα ναύλωσης σκαφών και ναυλομεσιτών, αλλά και δεκάδες εταιρείες που προσφέρουν υπηρεσίες στον θαλάσσιο τουρισμό.

Στη φετινή έκθεση θα υπάρχουν επίσης θεματικά σεμινάρια για τους επισκέπτες και επαγγελματίες του κλάδου που θα πραγματοποιηθούν στο ναυτικό μουσείο Ελλάδος αλλά και πολιτιστικές εκδηλώσεις για το ευρύ κοινό, όπως σεμινάρια καταδύσεων και ιστιοπλοϊκοί αγώνες.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ