ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΠΩΛΗΣΗΣ & ΖΗΤΗΣΗΣ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΩΝ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΚΩΝ ΣΚΑΦΩΝ ΚΑΙ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ

Σας παρέχουμε την δυνατότητα με το e-mail σας και τον κωδικό σας να καταχωρείτε το σκάφος σας ή την ζήτηση σκάφους, καθώς και είδη που έχουν σχέση με την θάλασσα. Επίσης, μπορείτε να ανεβάζετε φωτογραφίες και πληροφορίες, τηλέφωνο, χάρτη της περιοχής που βρίσκεστε, διεύθυνση σελίδας και ότι άλλο χρειάζεται για την πώληση του σκάφου σας. 

Αναζήτηση
Έτος κατασκευής: 
Τιμή: 
Μάρκα Σκάφους: 
 
Besenzoni G 319 Hydraulic crane

Τιμή: 3.800,00 EUR

Hits: 6457

Tavros TY 57

Τιμή: 590.000,00 EUR

Hits: 6536

ΠΩΛΗΣΗ

Τιμή: 2.000,00 EUR

Hits: 356

Catamaran Lagoon 380 for sale

Τιμή: 135.000,00 EUR

Hits: 1674

SEA DOO GTI

Τιμή: 280,00 EUR

Hits: 2727

ΠΩΛΗΣΗ ΙΣΤΙΟΠΛΟΙΚΟΥ ΣΚΑΦΟΥΣ

Τιμή: 23.000,00 EUR

Hits: 2596

Endurance 37 sailboat

Τιμή: 45.000,00 EUR

Hits: 706

Endurance 37 sailboat

Τιμή: 45.000,00 EUR

Hits: 690

Jeanneau Sun Odyssey 42i

Τιμή: 81.500,00 EUR

Hits: 2867

Πωλείται Genoa Dacron

Τιμή: 600,00 EUR

Hits: 2536

 Bavaria 39 Cruiser 2008

Τιμή: 25.000,00 EUR

Hits: 9923

ΜΕΓΑΛΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΒΟΛΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΡΟΔΟ! «Σφραγίστηκε» η διοργάνωση της «Russian Volvo Regatta»

Ένα σημαντικό γεγονός για τη Ρόδο και τον θαλάσσιο τουρισμό «σφραγίστηκε» στο γραφείο του δημάρχου Ρόδου κ. Φώτη Χατζηδιάκου. Πρόκειται για τη διοργάνωση της «Russian Volvo Regatta» από τις 30 Απριλίου – 6 Μάιου 2016 που είναι η μεγαλύτερη ερασιτεχνική ρεγκάτα Ρώσων στο εξωτερικό με χορηγό την αυτοκινητοβιομηχανία Volvo, μιας δεύτερης ρεγκάτας 6-10 Ιουνίου και μιας τρίτης τον Οκτώβριο με διοργανώτρια την «Phoenix Yachting».

Στη συνάντηση συμμετείχαν ο δήμαρχος Ρόδου κ. Φώτης Χατζηδιάκος, η Αντιδημάρχος Τουρισμού κα. Μαρίζα Χατζηλαζάρου, ο εκπρόσωπος της εταιρείας «Phoenix Yachting» κ. Berni Blaha και η ναυτικός πράκτορας «Κronos Yacht» κα. Κατερίνα Παπαγεωργοπούλου.

Η πρώτη ρεγκάτα «Russian Volvo Regatta» 30 Απριλίου – 6 Μάιου 2016, θα ανοίξει τα πανιά της από τη Ρόδο με ενδιάμεσες στάσεις τη Χάλκη, Τήλο, Νίσυρο, Σύμη και τερματισμό στη Ρόδο όπου θα συμμετέχουν 15-20 σκάφη με πληρώματα περίπου 150 ατόμων.

Να σημειωθεί ότι πρόκειται για την εορταστική επέτειο (αργυρή ρεγκάτα), καθώς ξεκίνησε το 2007 και είναι η μεγαλύτερη ερασιτεχνική ρεγκάτα Ρώσων στο εξωτερικό.

Είναι η πρώτη φόρα που η ρεγκάτα γίνεται εκτός της γειτονικής Τουρκίας που φιλοξενούσε τη διοργάνωση, μετά την συνεργασία του δημάρχου Ρόδου κ. Φ. Χατζηδιάκου με τον ομόλογο του δήμαρχο Μαρμαρίς κ. Ali Acar.

Παράλληλα θα ζητηθεί από το Δήμαρχο η κορυφαία αυτοκινητοβιομηχανία Volvo (χορηγός) να παρουσιάσει το τελευταίο της μοντέλο στη Ρόδο, διαφημίζοντας το νησί μας και τις ομορφιές του σε όλο τον κόσμο, ανοίγοντας ένα νέο κεφάλαιο στην προβολή της Ρόδου και στον χώρο των φίλων του αυτοκινήτου.

Η δεύτερη ρεγκάτα θα πραγματοποιηθεί από τη μεγάλη ηλεκτρονική εταιρεία «Ocs Corporate Group» με ημερομηνία από τις 4 Ιουνίου – 10 Ιουνίου 2016, με τη συμμετοχή 12 σκαφών και πληρώματα περίπου 120 ατόμων στη ίδια διαδρομή, Ρόδος, Χάλκη, Τήλο, Νίσυρο, Σύμη και τερματισμό στη Ρόδο.

Σημειώνεται ότι στη ρεγκάτα θα υπάρχουν και διεθνείς συμμετοχές από Ευρώπη, Ασία και Αφρική. Επίσης προγραμματίζεται μια τρίτη ρεγκάτα τον Οκτώβριο της οποίας η ακριβής ημερομηνία και συμμετοχές θα ανακοινωθούν σε σύντομο χρόνο.

Τη σιγουριά του για την επιτυχία της φετινής διοργάνωσης εξέφρασε ο δήμαρχος Ρόδου κ. Φ. Χατζηδιάκος: «Δουλεύουμε συστηματικά καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς για να μπορέσουμε να διοργανώσουμε κορυφαία αθλητικά και πολιτιστικά γεγονότα. Ανοίγουμε νέα κεφάλαια προβάλλοντας τη Ρόδο, ως έναν από τους πιο καλά οργανωμένους και σημαντικούς προορισμούς του θαλάσσιου τουρισμού, με προφανή οφέλη για το νησί μας και τα Δωδεκάνησα».

«Ένα από τα μεγαλύτερα ιστιοπλοϊκά γεγονότα του καλοκαιριού θα έχουν έδρα τη Ρόδο. Εμείς ως δήμος θα πράξουμε ότι είναι δυνατόν, ώστε οι ιστιοπλόοι να ζήσουν τις μοναδικές εμπειρίες που o αγώνας προσφέρει με τη διοργάνωση πολιτιστικών εκδηλώσεων που θα στηρίξουν τη σημαντική αυτή ρεγκάτα» αναφέρει η αντιδήμαρχος Τουρισμού κα. Μ. Χατζηλαζάρου.

Οι ρεγκάτες έχουν χορηγούς εταιρείες κολοσσούς, που αναγνωρίζοντας τον σπουδαίο ρόλο της διοργάνωσης στην ανάπτυξη του θαλάσσιου τουρισμού και του ναυταθλητισμού, θα βρεθούν για ακόμη μία χρονιά αρωγός των σκαφών και πληρωμάτων στο ταξίδι τους στα πελάγη του Αιγαίου. Η κάλυψη των αγώνων θα γίνει από τη Ρωσική τηλεόραση και ΜΜΕ του εξωτερικού.

Τέλος ο δήμος έκλεισε συμφωνία με την «Phoenix Yachting να προβληθεί το νησί μας στην έκθεση θαλάσσιου τουρισμού στο Ντίσελντορφ της Γερμανίας, προωθώντας το διαφημιστικό υλικό της Ρόδου στο περίπτερο της εταιρείας.

19_banner_02_ispravl