Σας καλωσορίζουμε στην ιστοσελίδα sailingboats.gr, η ιστοσελίδα σας παρέχει την δυνατότητα να καταχωρήσετε και να προβάλετε δωρεάν την δική σας αγγελία πώλησης ή ζήτησης σκάφους, ανταλλακτικού ή ότι άλλο έχει σχέση με τη θάλασσα. 

Βήμα 1: Εγγραφή στην ιστοσελίδα μεταβαίνοντας στο μενού ΕΓΓΡΑΦΗ ΝΕΟΥ ΧΡΗΣΤΗ, μετά την δήλωση των στοιχείων σας (Όνομα, username, password, email) θα σας σταλεί στο email σας ένα μήνυμα στο οποίο θα υπάρχει ένα link ενεργοποίησης, πατώντας στο Link ενεργοποιείται αυτόματα ο λογαριασμός σας. (Βασικό είναι να ελέγχεται το email σας να είναι σωστό).

Βήμα 2: Μετά την επιτυχή ενεργοποίηση του λογαριασμού σας μεταβαίνετε στο μενού ΕΙΣΟΔΟΣ ΜΕΛΩΝ και εισάγετε το username και το password σας και πλέον έχετε πρόσβαση στις υπηρεσίες που σας προσφέρουμε.

Βήμα 3: Για να προσθέσετε μια αγγελία για ένα σκάφος ή ανταλλακτικό για πώληση ή ζητάτε να αγοράσετε μεταβαίνετε στο μενού ΟΙ ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΜΟΥ στο οποίο μπορείτε να προσθέσετε την αγγελία σας να δείτε όλες τις αγγελίες σας, να διαγράψετε να τροποποιήσετε ή να απενεργοποιήσετε τις αγγελίες σας.

 

ΑΠΟΠΟΙΗΣΗ ΕΥΘΥΝΩΝ SAILINGBOATS.GR

Τα στοιχεία των σκαφών και ανταλλακτικών τα οποία αναφέρονται στη λίστα καταχωρούνται με καλή πίστη. Αν και καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για να εξασφαλιστεί η ακρίβεια των πληροφοριών, δεν μπορούμε να εγγυηθούμε για την ακρίβεια τους, ούτε να αξιολογήσουμε την κατάσταση του σκάφους. Ο αγοραστής, είτε ο ίδιος είτε μέσω του αντιπροσώπου του ή του επιθεωρητή, θα πρέπει να διεξάγει τέτοια έρευνα, ανεξάρτητη επιβεβαίωση και επιπλέον με τη δέουσα επιμέλεια ο αγοραστής να πράξει ότι κρίνει απαραίτητο. Όλα τα σκάφη και υλικά που προσφέρονται για πώληση δίνατε να πραγματοποιήσουν αλλαγή τιμής ή απόσυρση χωρίς προειδοποίηση.